• Søger trænere!!

  Oaks Cheerleaders er på udkig efter faste og reservetrænere!! Vores eneste krav er at du er over 18, ansvarlig og elsker sport. Du behøver ikke nødvendigvis være cheerleader, men en atletisk baggrund er klart en fordel.

  Kontakt cheer@oaks.dk for at høre mere!

 • Hjælp!! Søger sponsorer!

  Vi søger sponsorer så vi kan holde vores udøvere sikre når de kastes flere meter op i luften og gribes igen!

  Dette kan ikke gøres uden det rette underlag. Klubben sparer lige nu op til nye måtter og har brug for hjælp til at betale dem. Er du en interesseret sponsor så kig i menuen “Bliv sponsor!” ude til højre. Alle bidrag bliver modtaget med glæde – og der er selvfølgelig også noget i det for sponsoren!

 • Åben træning i januar

  De kommende uger er der åben træning, inden vores juniorhold for alvor går i gang med træningen til DM i April. Så er du pige eller dreng i alderen 11-16  år – så kom ud og vær med

 • Oaks Cheerleaders

  Oaks Cheerleaders er en lille cheerleading klub i Frederikssund som er startet op i september 2015. Der er lige nu omkring 20 cheerleadere tilmeldt klubben på vores juniorhold. Oaks Cheerleaders deltager i 3 forskellige konkurrencer, JuleCup, DM og SommerCup, samt forskellige opvisninger. De tager desuden ud og hepper på Oaks Football hold til nogle af deres kampe og stævner på hjemmebane.